Олександр
Олександр спеціаліст з просування бізнесу в інтернеті
У Вас постало питання?
Або Ви хочете обговорити свій проект
з нашим фахівцем?
Заповніть форму
і ми зв'яжемося з Вами
найближчим часом.

Effective Studio

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: header__uk

Filename: uk/top.php

Line Number: 155

Реєстрація торгової марки у Запоріжжі - знака для товарів та послуг

Необхідність реєстрації торгової марки продиктована об'єктивною необхідністю захисту прав на торгову марку, з метою обмеження використання знака іншими особами та запобігання недобросовісній конкуренції.  

Не чекайте поки Вашу торгову марку зареєструє хтось інший
 і заборонить її використовувати Вам. 

Будь-яка фізична або юридична особа може зареєструвати на себе Вашу торгову марку (права на яку не оформлені відповідним чином), привласнивши тим самим репутацію вашої фірми (товарів, що виробляються та надаються під Вашим брендом).

Новоявлений "власник" набуває права обмежити обсяги виробництва справжнього власника торгової марки, притягнути його до цивільної та кримінальної відповідальності за незаконне використання знака. Можлива і протилежна ситуація, коли підприємство у своїй комерційній діяльності використовує торгову марку , що належить іншій особі або схожу на неї. У цьому випадку підприємство, можливо і неусвідомлено, ризикує стати порушником прав законного власника цієї торгової марки з усіма наслідками, включаючи обов'язок відшкодувати завдані незаконним використанням збитки.

Матеріальні та моральні витрати, пов'язані відновленням справедливості, можуть виявитися незрівнянно більшими, ніж витрати, потрібні для своєчасної реєстрації торгової марки та отримання Свідоцтва на неї, що засвідчує Ваші права законного власника на торгову марку. Оплата державних зборів та послуг з реєстрації ;– становить незначну суму, порівняно з колосальними правами та перевагами власника торгової марки перед іншими учасниками ринку. У разі сумлінного використання знака та своєчасної оплати за продовження Свідоцтва (кожні 10 років), дія охорони прав має необмежений строк.

Реєстрація торгової марки необхідна:
 
- для оцінки вартості торгової марки з метою внесення її до статутного фонду;
- для здійснення угоди купівлі- продажу торгової марки;
- для укладання ліцензійних договорів щодо прав на торгову марку;
- при визначенні збитків, завданих фальсифікацією товарів та послуг;
- при здійсненні угоди купівлі-продажу підприємства (оцінка ринкової вартості торгової марки може значно вплинути на вартість всього підприємства);
- при реєстрації доменного імені в зоні .UA (доменні імена виду firma.ua) необхідна наявність «Свідоцтва України на знак для товарів та послуг».
  
Таким чином, торгова марка - це товар, який можна вигідно продати, передати у використання, значно збільшити ринкову капіталізацію компанії.

Захист власної торгової марки стає дуже важливою ланкою у процесі розвитку бізнесу. Адже завжди знайдуться бажаючі «паразитувати» на Вашому доброму, розкрученому імені.

Реєстрація торгових марок у Запоріжжі - знаки для товарів та послуг

Якісно, ​​швидко та професійно зареєструє Вашу торгову марку наші патентний повірений у Запоріжжі.
Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв
+38 (068) 318-29-27
< /div>
Зростання прибутковості вашого бізнесу починається із дзвінка нашому фахівцю
Конфігурація кави Effective Дзвінок у Effective Studio Олександр та Владислав

Отримайте максимальні результати
від свого бізнесу

call_me Намальована стрілка